Auto škola Oprez je privatna autoškola u Našicama koja posluje od 1999. godine. Od ranih početaka svog djelovanja kvalitetnim nastupom na tržištu nastoji opravdati svoje postojanje. Nekoliko tisuća polaznika kroz godine, svoje prve kilometre upravljajući motornim vozilima je napravilo upravo u našoj autoškoli.

Vodeća autoškola već više od 20 godina

Profesionalni pristup, konstantno usavršavanje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost naše su crte vodilje, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača. 

Spajanjem sa autoškolom Topolovec početkom 2016. godine, konstantnim ulaganjem u poslovni prostor, opremu za obuku, vozila i stručno osposobljavanje djelatnika došli smo do prvo postavljenog cilja i profilirali se u autoškolu koja uvijek nastoji tržištu ponuditi novine u osposobljavanju kandidata kako bi obuka bila na izuzetno visokoj razini. Ova cjelina je trenutno lider na području Osječko baranjske županije sa 12 zaposlenih osoba i 17 vozila za obuku kandidata. Autoškola Oprez osposobljava kandidate za AM, A1, A2, A, B, C i CE kategorije vozila. 

Od 1999.

Više od 20 godina je prošlo od osnivanja autoškole Oprez. Izazovi su svakodnevni i ponosni smo što se još uvijek vodimo jedinstvenim ciljem, a to je siguran i samostalan vozač. Konstantno pratimo napredak tehnologije i uvodimo sustave koje druge autoškole nemaju u ponudi. Svakako želimo izdvojiti sustav za upravljanje učenjem preko interneta, sustav za praćenje kompletnog tijeka obuke i poslovanja autoškole, informatiziranu i interaktivnu učionicu, GPS sustav za praćenje vozila i “pijane naočale”.

Osim osnovne djelatnosti, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC, izvodimo programe obrazovanja i osposobljavanja odraslih osoba. Kako bi zaokružili cjelinu uz obuku kandidata za C i CE kategorije, našim polaznicima omogućavamo završetak programa prekvalifikacije za program Vozač motornog vozila. Također, svi profesionalni vozači se moraju periodički usavršavati pa u ponudi imamo i program periodičke izobrazbe vozača, tzv. KOD95. Osposobljavanje za rukovatelje radnim strojevima, program njegovatelj/ica, građevina, ekonomija i turizam su također programi koje izvodi stručni tim Pučkog učilišta AMC.

Kontakti

Tel: (031) 613-870

Lokacija:

Braće Radića 26
31500 Našice

Email

info@autoskola-oprez.hr

Radno vrijeme

Pon: 08 – 16
Uto: 08 – 16
Sri: 08 – 16
Čet: 08 – 16
Pet: 08 – 16
Sub: ne radimo
Ned: ne radimo

Imate Pitanje?