Auto škola Oprez je privatna autoškola u Našicama koja djeluje od 1999. godine. Od ranih početaka svog djelovanja kvalitetnim nastupom na tržištu nastoji opravdati svoje postojanje. Nekoliko tisuća polaznika kroz godine, svoje prve kilometre upravljajući motornim vozilima je napravilo upravo u našoj autoškoli. Profesionalni pristup, konstantno usavršavanje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost naše su crte vodilje, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača. Spajanjem sa autoškolom Topolovec, konstantnim ulaganjem u poslovni prostor, opremu za obuku, vozila i stručno osposobljavanje djelatnika došli smo do prvo postavljenog cilja i profilirali se u autoškolu koja uvijek nastoji tržištu ponuditi novine u osposobljavanju kandidata kako bi obuka bila na izuzetno visokoj razini. Trenutno smo lideri na području Osječko baranjske županije sa 10 zaposlenih osoba i 12 vozila za obuku kandidata. Autoškola Oprez osposobljava kandidate za AM, A1, A2, A i B kategorije vozila.

Tijekom teoretskog dijela nastave uz obavezne projekcije prilikom obuke, koristimo i vlastito razvijeni kompletan sustav za učenje na daljinu (e-learning) čijim korištenjem dolazimo do iznad prosječno visoke prolaznosti na testovima. Ovakvim pristupom podižemo razinu znanja i samim time štedimo vrijeme i novac kod kandidata.

 

U praktičnom dijelu obuke se osim klasične obuke primjenjuje suvremena obuka koja uključuje snimanje dijelova obuke kamerama koje su postavljene u vozilo ili u naočale kako bi se točno moglo analizirati postupanje kandidata. Dio obuke na prometnom vježbalištu, u kontroliranim uvjetima, provodimo koristeći "pijane naočale" uz čiju pomoć se simulira vožnja pod utjecajem alkohola. Vozila B kategorije su opremljena GPS modulom za praćenje.  

Upravo konstantno ulaganje u poslovanje i praćenje najnovijih tehnika i tehnologija obuke je ono što čini razliku između naše i ostalih autoškola. Uz sve prednosti i različitosti koje pružamo korisnicima svojih usluga, cijena naše obuke se niti malo ne razlikuje od drugih autoškola.