am kategorija

U nastavku su prikazani minimalni ukupni troškovi pri osposobljavanju za AM kategoriju: 

 

AUTOŠKOLA: 3487,50 kn (načine plaćanja provjerite ovdje)1

LIJEČNIČKI PREGLED: 437,50 kn2

TEČAJ PRVE POMOĆI: 450,00 kn3

ISPITI:

PROMETNI PROPISI I SIGURNOSNA PRAVILA: 147,50 kn4

PRVA POMOĆ: 118,75 kn4

UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILOM: 205,00 kn (HAK) + 187,50 kn (autoškola)5

    ________________________

UKUPNO:  5033,75 kn

 

1 Auto škola Oprez svojim korisnicima usluga omogućuje raznovrsne načine plaćanja. Mogućnosti plaćanja su: - odjednom ili do 12 rata preko naloga za plaćanje, obročno plaćanje karticama do 12 rata bez naknada i kamata ili potrošačkim kreditom do 60 rata! Detaljno o načinu plaćanja provjerite ovdje.

2 Liječnički pregled se plaća u medicini rada na dan pregleda. Prije nego kandidat pristupi liječničkom pregledu za vozača mora od svog osobnog liječnika pribaviti potvrdu kojom doktor potvrđuje da osoba ne boluje od bolesti koje bi bile prepreka za sigurno upravljanje vozilom. Potvrda se obavezno mora ponijeti na liječnički pregled za vozača.

3 Tečaj prve pomoći u našem poslovnom prostoru provodi poliklinika LabPlus. Troškovi tečaja se uplaćuju na račun poliklinike LabPlus.

4 Kandidat je dužan dostaviti potvrdu o uplati za testiranje u autoškolu najkasnije do dana prijave za ispit jer se u suprotnom osobu ne može prijaviti za sljedeći ispitni rok.

5 Ukupni trošak izlaska na ispit iz Upravljanja vozilom (završni ispit) je 392,50 kn koje je potrebno uplatiti prije prijave za završni ispit. Kandidat koji ne uplati troškove ispita do dana prijave, ne može biti prijavljen za taj ispitni rok. U slučaju negativno ocjenjenog ispita iz Upravljanja vozilom od strane ovlaštenog ispitivača Hrvatskog autokluba, prije ponovne prijave na ispit kandidat je dužan uplatiti iznos od 955,00 kn pri čemu su uračunata tri dodatna nastavna sata iz Upravljanja vozilom, ispitni sat i naknada ispita Hrvatskom autoklubu.

Prijavite se iz udobnosti doma:
Molimo, upišite vaše ime. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite ime jednog roditelja. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite mjesto vašeg rođenja. Ovo polje je obavezno
Upišite vašu adresu. Ovo polje je obavezno
Molimo upišite broj mobitela ili telefona. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite vaše prezime. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite vaš OIB. Ovo polje je obavezno za prijavu
Upišite mjesto stanovanja. Ovo mjesto je obavezno
Molimo, upišite e-mail. Ovo polje nije obavezno za prijavu